WordPress / Blogg

Om ni i första hand vill ha en informationssida för era kunder och prospekts / leads, är WordPress en mycket bra plattform. Wordpress är ett publiceringsverktyg / CMS-system (Content Management System eller innehållshanteringssystem).

 

WordPress är väl anpassat för SEO (Search Engine Optimization eller sökmotorsoptimering) vilket underlättar publiceringen, då nya sidor per automatik får lättare att bli bra rankade av sökmotorerna.

 

Vi hjälper er bygga och designa er hemsida med de funktioner som är adekvata för era produkter / tjänster och den framtoning ni vill ha. När vi är färdiga har ni ett verktyg som är enkelt att uppdatera utan några programmeringskunskaper. Alternativt kan vi hjälpa till med fortsatt publicering, allt beroende på era egna skrivfärdigheter och tid att lägga på marknadskommunikation.

 

Givetvis ser vi till att er hemsida är "responsive", vilket innebär att den anpassar sig efter besökarens utrustning, oavsett om det är en iPhone, en tablet, en laptop eller en stationär dator med jätteskärm.

 

Till WordPress finns en uppsjö av moduler / funktioner tillgängliga och det mesta är "open source", vilket innebär att de är kostnadsfritt att installera och använda.

 

Kontakta oss för mer information. Vi garanterar att er nya sida är igång senast inom en månad (med säkerhetsmariginaler inräknade), eller även snabbare än så om det är ett önskemål eller behov!

 

Telefon: 0431-44 65 80

E-post: Info@dbi.se

Se även